February 21, 2011

"Kuidas olla jumalik:teejuht Hollywoodi glamuuri juurde" Caroline Cox



Nüüd ma siis tean. Äärmiselt oluline ja eluks vajalik info minusugusele, kes tööriistadega viimasel ajal liigagi tihedalt tuttav ja kelle toru sulatamise skill on selgelt mitu levelit kõrgem. Just vahepeal sain veel harjutada. Aga nüüd tagasi raamatu juurde.
Välimus on küll natuke eemaletõukavalt roosa, aga mida ma siis lootsin. Naiivitar. Tegemist on tibiraamatuga, kus sees hunnik fakte selle kohta, kuidas Hollywoodi iluolendid naiselikusse kehastuseks tuunitud. Ikka hea teada. Raamat käsitletav ajaviite teosena võib ka huumorinurgakesse sobida, sest sisaldab üksikasjalikku kirjeldust milline ikka peab olema ühe glamuuritari buduaar. Kohustuslikeks elementideks hulgaliselt veneetsia peegleid, sebranahk (kunst), tupsulised toakingad, heledast puidust tualettlaud ja sinna juurde sobiv polsterdatud buduaaritool, millel istudes saaks lasta langeda poolläbipaistval hommikumantlil ning võrgutavalt ja piisava aeglusega oma triibuga sukad alla rullida.

Peab tõdema, et minust ei saa siiski tänu eelpoolnimetatutele komponentide puudumisele glamuuritibi. Aga minust võiks saada näiteks naissoost torumees või remonditehnik. Igaühele midagi.

3 comments:

  1. Alati on võimalik meeldiv kasulikuga ühendada. Esimene siis torutangid ja teine puudritoos ja tupsukestega kingad (ma küll ei tea, milles nende kasulikkus seisneb, aga ilmselt milleski siiski seisneb, ega muidu sellest nii palju räägitaks. Ilmselt mu mittetibiaju ei suuda selle väärtust hoomata).
    Kes ütles, et buduaari trümoosahtlites ei võiks peituda haamer, tangid, akutrell ja muud meeldivad tööriistad?)

    ReplyDelete
  2. good thinking, just nii ma teengi, teen buduaarilauakesest tööriistakasti.

    ReplyDelete
  3. Oli ilmne viga sind sellisesse buduaari ette kujutada - ma siiani luksun :D :D :D

    Verpin

    ReplyDelete

  Ülinunnu raamat neile, kes väldivad kokkupuudet negatiivsega. Kõik, mis vähegi halb jääb raamatuski minevikku ja ees on helge sõprust ja a...