March 9, 2011

"Kuidas elada kavala kassiga" Eric Gurney


Paistab, et mul on viimasel ajal maniakaalne kalduvus lugeda prahti. Järjekordne tõestus sellele, kusjuures oleks siis veel, et olekski teada saanud, et kuidas ikka toimida kui sul kaval kasslane kodus, aga ei tuhkagi. Raamatus on kirjeldatud antud loomaliigi tegutsemist inimese territooriumil või oli see vastupidi. Ja seda üpris tabavalt muide. Keda kass omanud see saab aru, kuid mingit suuremat tarkust küll ei koorunud. Eks see oleks olnud natuke naiivne loota ka raamatust, kus pool mahust on täidetud illustratsioonidega ja mis ilmselgelt tahab olla humoristlikus võtmes. Samas mina lugesin seda raamatut pärast peol käimist öösel kell 3 ja selles kontekstis oli asi ikka täiesti"hit the spot", ma millekski asjalikumaks poleks võimeline olnudki, seega raamat kõigile, igas konditsioonis ja igal kellaajal. Vanus, sugu, joobeaste ja ka aju olemasolu pole antud teose juures määravaks kriteeriumiks.

1 comment:

  1. Einoh, ma ei kahtlegi, et öösel kell kolm peolt tulnuna on VÄGA normaalne hakata raamatut lugema. Mida muud veel saakski teha?

    Aga need kassi- ja koeraraamatud samast sarjast on ägedad küll. Muide tarbitavad ka mitte-kell-kolm-öösel :P

    ReplyDelete

  Ülinunnu raamat neile, kes väldivad kokkupuudet negatiivsega. Kõik, mis vähegi halb jääb raamatuski minevikku ja ees on helge sõprust ja a...