September 14, 2010

Küsimused kõikidele vastustele


Mööndustega hariv teos, seda eriti juhul kui tibielustiili koha pealt kultuuritasemes tohutu lünk. Et see lünk nii karjuv on ma enne raamatu lugemist ei teadnud. Ilmselt lihtsalt seetõttu, et kui ei puutu kokku siis ei vaeva ka pead. Aga kirjutatud oli ladusalt, mitte üks kobin selle koha pealt. Minu jaoks uus värske kraam ka hoolimata, et kuulu järgi olevat, kas siis enamik või suisa kõik juba ilmunud teatavas naisteajakirjas. Töö tõttu ma nendega kokku puutun, ajakirjadega ma mõtlen, ja isegi läbi lappan, kuid pean tõdema, et sihtgruppi kuulumise ainsaks tunnuseks on teatavate kehaosade olemasolu, mistõttu ma pole neid kolumneid lihtsalt lugenud.
Samas meelde mulle ka tuhkagi ei jäänud peale selle, et enam ma ühtegi oma tuttavat-sõbrannat kalliks ei julge kutsuda. See olevat mõnitamine. Ma loodan, et nad ei tea seda, sest ma tõesti ei tahtnud s.....i öelda vaid vastupidi. Seega saab sellest järelduse teha, et inimene õpib kõigest millega kokku puutub.

Ausalt enam ei kutsu kedagi kalliks.

2 comments:

  1. KALLIS Industriaallumehelbeke, ära sa seda viga tõesti tee.
    Ja loe ikka edaspidi korralikult naisteajakirjad läbi, mis naine sa muidu oled.

    Sind endiselt ja igavesti armastav Kassu.

    ReplyDelete
  2. "Kullake" on see sõna, kulllakke. Piisavalt äädikast tooni ja rõhku L-tähele ;)

    ReplyDelete

  Ülinunnu raamat neile, kes väldivad kokkupuudet negatiivsega. Kõik, mis vähegi halb jääb raamatuski minevikku ja ees on helge sõprust ja a...